Fritt hembesök & fast pris

Innan utskickad offert kommer vi alltid hem på ett kostnadsfritt hembesök där vi kollar på ert badrum och pratar igenom era tankar och idéer. Därefter får ni en offert på vad hela arbetet skulle kosta er. Om ni sedan väljer att gå vidare så hittar vi ett startdatum som passar er och sätter även ett slutdatum när badrummet ska vara klart, allt för att ni ska få en god uppfattningen vad som ligger framför er. Vi erbjuder alltid totalentreprenad på badrumsrenoveringar och tack vare nära samarbeten med snickare, rörmokare, målare och elektriker så kan vi garanterar högsta möjliga kvalité och service. Detta innebär att vi finns med er hela vägen från upphandling till färdigt badrum.


Boka ett gratis hembesök här.

Marknadens bästa & säkraste tätskikt

Ett tätskikt med homogen plastmatta på väggar och golv där hörnor noggrant svetsas täta och där plastmattan enkelt sluts tätt mot dagens alla rörgenomföringar i väggar och golv, ger inte bara ett perfekt underlag för plattsättningen, utan också ett kvalitet- och funktionssäkert badrum i många, många år framöver! Ytterligare en fördel med plastmatta jämfört med andra tätskikt på marknaden är att man kan byta eventuella skadade plattor och ersätta med nya utan att förstöra det tätande skiktet.


Läs mer om tätskiktsmattan på Tarketts hemsida.

Kvalitetsäkrat badrum & GVK-intyg

För oss är kvalité och trygghet enormt viktigt. Du som kund ska känna dig säker i ditt val av hantverkare och samtidigt känna dig trygg under byggprocessen som följer. Som ett led i detta följer vi alltid gällande branschregler för ”säkra våtrum” från GVK, Svensk våtrumskontroll. Det ger dig som kund en kvalitetsstämpel på ditt nya badrum och en ökad trygghet under renoveringen. Vid avslutat jobb ger vi alltid ut ett intyg från GVK där intyget fungerar som är ett värdepapper på att allt är utfört på rätt sätt. Detta är viktigt att spara för framtida kontakter med exempelvis mäklare och försäkringsbolag.


Läs mer om säkra våtrum och gällande branschregler på GVKs hemsida.